viernes, 21 de diciembre de 2012

OPEN TURBO Christmas Cup 2012

WATERPOLO - Tot a punt pel 2nd Waterpolo OPEN TURBO Christmas Cup 2012

18:54 - La Federació Catalana de Natació, el C.N.Sabadell i la marca de roba esportiva TURBO han organitzat per segon any consecutiu una competició de waterpolo per tancar l’any. Es tracta de la 2nd Waterpolo OPEN TURBO Christmas Cup 2012 que es celebrarà al C.N.Sabadell el 27 i 28 de desembre.

Aquesta competició reunirà un total de 24 equips de categoria alevina, nens i nenes d’entre 10 i 11 anys. Entre aquests 24 equips hi ha 3 equips estrangers i 4 equips que no són catalans. Destaquen doncs el R.N.Savona d'Itàlia, el Dauphins FC Sete i el Pays d'Aix wp, ambdós francesos, també hi participaran equips de Saragossa, el Aguaciva Zaragoza i de València el CD. WATERPOLO TÙRIA, C.W.Morvedre i el C.W.Elx.

El torneig de l’any passat va ser un èxit rotund tant de participació com d’assistència i organització. I aquest any les tres entitats responsables busquen el mateix objectiu. Per tant durant 2 dies la festa del waterpolo català de categories d’edats estarà a les Piscines Carles Ibars (Can Llong) a on el C.N.Sant Andreu lluitarà per defensar el títol de campions que van aconseguir la temporada passada.

Enllaços relacionats

No hay comentarios:

Publicar un comentario